Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gourmetchili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En kryddstark köttfärsgryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken, strimla paprikan, pressa vitlöken och skiva oliverna. Bryn lök, paprika och vitlök i en stor gryta tills det blir mjukt. Blanda i kryddor, chilisås och färs. Stek på svag värme och rör om så att färsen blir brynt och grynit.
  2. Häll på tomater och bönor med spadet. Låt puttra i ca 30 minuter. Smaka av. Tills sist blandas oliverna ned. Späd ev med mer vatten. Strö över klippt persilja.
  3. Servera med ris och en klick crème fraiche till varje portion.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.