Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med bacon, grädde och ost

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kanske inte världens nyttigaste men så vansinnigt god att det inte spelar något roll. Så kan man sammanfatta denna krämiga pastarätt med bacon, grädde och ost. Tips! Använd saxen till att "strimla" bacon och även klippa den kokta pastan i mindre bitar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla bacon och riv osten. Koka upp rikligt med vatten till pastan som kokas någon halvminut kortare än vad som står på paketet. Slå upp den färdiga pastan i ett durkslag och låt den rinna av.
  2. Sätt tillbaka kastrullen på spisen och fräs baconbitarna med olivolja någon minut. Slå tillbaka pastan och rör ner riven ost, grädde och smula i buljontärningen. Låt allt koka upp, men inte mer.
  3. Smaka av med salt, om det ens behövs, och svartpeppar.
  4. Fördela pastan på tallrikar och krydda med extra svartpeppar. Bjud blandad sallad och ärter till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lindasunesson 20 april 2010

    Gott,enkelt och snabblagat!

  • inascott 17 oktober 2010

    Mycket bra recept, jättegott, enkelt och snabbt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.