Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk med baconsås

(1 kommentar)  
Skriv ut

Jag personligen tyckte det luktade jul i lägenheten när jag lagade den. Kan vara doften av senap som kopplade det till jul. Passar utmärkt som lchf om man väljer en dijonsenap. Men jag tog den vanliga söta senapen just här.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva den tinade torsken och lägg den i en smord gratängform, jag använde en liten eller mellanstorlek. Strö över salt och vitpeppar och någon klick smör. Vispa grädden något för att inte såsen ska bli så rinnig. Blanda i senap och grönsakbuljong i den vispade grädden. Häll såsen/vispade grädden över fisken och strö över den rivna osten.
  2. Grädda i ugn i 200 grader ca 20-30 minuter tills osten fått fin färg.
  3. Klipp eller skär baconen i mindre bitar och knaperstek dessa. När gratängen är klar strör du över baconen och den hackade persiljan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • siggepigge 27 november 2011

    Det här var verkligen gott! Mums

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.