Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxigt lätt hallon efterrätt

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Extremt god och extremt lätt.

Ingredienser

Instruktioner

1. Rosta havregrynen på en plåt i ugnen ca 15 min på 200 graders värme, ta ut och låt svalna. 2. Vispa grädden, men INTE för hårt, den ska fortfarande vara lite rinnig. 3. Tillsätt honungen och konjaken, blanda. 4. Häll i de färska hallonen men rör inte! vänd försiktigt om i blandningen. 5. Häll upp i portionssskålar och ganera med havregrynen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.