Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddfilspannacotta med matjesill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel förrätt som passar till midsommar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinet i kallt vatten. Koka upp grädde och citronskal i en kastrull. Ställ av kastrullen från plattan, lägg i gelatinbladen och vispa i gräddfilen. Salta efter smak. Häll pannacottablandningen i 4 glas. Låt stelna i kylen.
  2. Vänd ihop matjessillsfiléerna, potatis, rödlök, äpple och gräslök. Toppa pannacottorna med matjessillröran. Smula på lagrad ost. Droppa på lite kallpressad rapsolja och garnera med nymald svartpeppar, dill eller annan ört.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.