Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpanetter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Godare än köpta

Ingredienser

Instruktioner

Dela fisken i mindre bitar och mosa potatisen blanda samman till en porös smet salt,peppar,riven cheddarost och ägg ( kan också köras i matberedare) kyl massan under en ½ tim och forma sedan till panetter som först doppas i vetemjöl sedan uppvispat ägg och sist i ströbröd stek gyllenbruna på båda sidor i matfett servera med potatismos, tomat, citron och gräddfilssås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.