Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matig pastasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pastasallad är lätt att variera. Antingen kan du göra en grundsallad och äta den till korv, skinka, fisk eller kyckling. Du kan också blanda i ett eller två av tilläggen och ev. lite isbergssallad och på så sätt få en fullständig måltidssallad. Välj mellan två olika såser. Receptet räcker till 2 idrottsportioner eller 4 normalportioner

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enl. förpackningen i saltat vatten. Spola den kall och låt vattnet rinna av. Lägg i rödlök, persilja och äpple. Välj en av såserna. Rör ihop alla ingredienser och häll över pastan och blanda.
  2. Välj en eller två av tilläggen och blanda ner i pastan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.