Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkor och ägg i currygräddfil

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och god förrätt. Kanske något för Nyårsfesten...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hårdkoka äggen. Skala dem och skär dem i klyftor.
  2. Skala räkorna.
  3. Blanda gräddfilen med curry, tomatpuré och salt.
  4. Skölj och strimla salladen. Fördela den i portionsskålar eller på assietter.
  5. Lägg räkor och ägg ovanpå salladen och häll på gräddfilssåsen. Garnera med dillkvistar.
  6. Servera gärna med sprödvärmt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.