Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddig spenatsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Bra, nyttig vardagssoppa som kan lagas av färsk eller fryst spenat.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj den färska spenaten väl. Lägg ner den i rikligt med kokande lättsaltat vatten och koka ca 5 min. Häll av spadet och hacka spenaten. Tina djupfryst spenat enligt förpackningens anvisningar. Smält matfettet i en kastrull. Rör ner vetemjölet och späd med buljongen. Tillsätt grädde. Lägg i den hackade spenaten. Koka soppan några minuter. Smaksätt med salt och peppar. Serveras med kokta ägghalvor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.