Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddyoghurtpinnar med björnbär och vanilj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Krämiga och läskande yoghurtpinnar som fått fin smak och färg av björnbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden tjock. Blanda yoghurt, grädde och florsocker. Mosa björnbären med 2 msk florsocker och vaniljpulver och passera det genom en finmaskig sil ner i en skål till en slät bärsås.
  2. Fyll glassformar med lite yoghurtblandning och passerade björnbär omvartannat. Frys i ca 4 timmar.
  3. Vid servering: Doppa glassformen i hett vatten innan du försiktigt lirkar bort formen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.