Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön potatissallad med smak av tryffel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rucola och tryffel ger smak åt denna potatissallad. Toppad med krispiga saltrostade mandlar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta och koka potatisen. Låt svalna och skär den i grova skivor. Mixa créme fraiche med 2/3 av rucolan, olja, vinäger, salt och peppar.
  2. Blanda med potatisen. Grovhacka mandeln. Strö resten av rucolan och den hackade mandeln över potatissalladen vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.