Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksfat i ugn

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergott till grillat och kan varieras i det oändliga....proportionerna är ungefärliga och kan justeras efter smak och tillgång.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Dela blomkål och broccoli i buketter, skär squash och paprika i bitar. Dela lök i klyftor och champinjoner i kvartar. Hacka chilin. Smörj en ugnslåda eller långpanna med lite av smöret. Lägg i grönsakerna i formen, toppa med chili, strö över flingsalt och peppar. Klicka över resten av smöret och droppa över olivoljan. Rosta i ugnen ca 25 minuter eller tills grönsakerna känns lagom färdiga, prova med en sticka. De ska vara krispiga och ej alltför mjuka! Tiden i ugnen beror på hur stora bitarna är. Smaka eventuellt av med mer flingsalt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.