Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakslåda med fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smörj en ugnsform och fyll den med dessa härligheter. Snabbt förberett och dessutom självgående i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär fisk och paprika i bitar. Dela potatis och tomater. Blanda allt i en smord ugnssäker form. Pressa vitlöken, blanda med olja och ringla över. Strö på oliver och soltorkade tomater. Krydda med salt, vitpeppar och oregano. Sätt in i ugnen ca 20 min.
  2. Låt grönsakslådan svalna lite innan du serverar den, då kommer den fina smaken fram bättre.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.