Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonkyckling med vindruvor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God enkel kycklingrätt med vindruvor i för frisk smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i portionsbitar.
  2. Bryn bitarna i smöret. Lägg över kycklingen i en stekgryta och krydda med dragon, salt och peppar.Fräs ur pannan med vattnet och häll skyn i grytan.
  3. Låt kycklingen puttra sakta under lock i ca 30 min beroende på sorlek på bitarna.. Lyft ur kycklingbitarna på ett fat.
  4. Vispa ned crème fraiche i skyn. Låt såsen koka upp.
  5. Lägg tillbaka kycklingen och låt allt puttra sakta i 5 min.Lägg i de halverade,urkärnade vindruvorna just före servering.
  6. Servera med ris och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.