Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg a´la Skanör

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Ngt man längtade till när man fick det i skolan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatis ( Låt stå kallt ,helst 1 dag ). Tärna potatisen , skinkan. Koka & hacka äggen. Lägg potatis i en form sedan skinkan & sist äggen. Häll över såsen & strö över persilja. In i ugnen ( 200 grader) i 15 min.
  2. Servera med en grönsallad.

Kommentarer (4)

  • lotta86 4 mars 2009

    Tusen tack har letet som en tok efter detta recept.

  • escarboucle 31 januari 2012

    varför ska potatisen stå kallt så länge som en dag?

  • Eiveive 8 augusti 2012

    Min absoluta favorit sen skolbespisningen. Äter 2 gånger i månaden!

  • edwartz 22 oktober 2012

    hur mycket vit grundsås gör du till detta då?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.