Sjukt god och sjukt populär. Bör göras så sent som möjligt innan servering annars är risken att marängen blir seg men man får prova sig fram hur länge man kan vänta
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Blanda i litet Baileys i vaniljkrämen och blöt tårtan med ginger ale så blir den ännu godare!
Hur lång tid i förväg rekommenderas att man gör denna tårta innan servering för att undvika en seg maräng?
varför står det 4 dl mjölk och 10 msk vaniljsåspulver i receptet men sen bara hälften i tillvägagångssättet?
Fråga: varför står det 4 dl mjölk och 10 msk vaniljsåspulver i receptet men sen bara hälften i tillvägagångssättet? Svar: Det är 2 lager med vaniljkräm så det ska vara 2 dl mjölk och 5 msk vaniljsåspulver till vardera lager
Fråga: Hur lång tid i förväg rekommenderas att man gör denna tårta innan servering för att undvika en seg maräng? Svar: som sagt så sent som möjligt gärna precis innan servering men jag brukar nog ha den klar 30- 60 min innan
Inte gott gör er egen Jordgubbstårta fÖR sör Inte inte god
förstår inte Mias kommentar tyvärr
jättego,trots att jag glömde 1 av marängbottnarna!