Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddig köttfärssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Min favoriträtt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla purjolöken. Bryn köttfärsen. Häll i löken och stek det ihop på svag värme. Häll i tomatkrossen. Lägg 1dl vatten i burken/tetran o skaka om och häll resten av tomatvattnet i stekpannan. Krydda med oregano, svartpeppar och salt. Pressa vitlöken. Låt det puttra ett par minuter. Häll sedan i matlagningsgrädden. Och låt det puttra ytterligare 5 minuter på svag värme.
  2. Servera med fullkornspasta och en god sallad till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.