Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddig pasta med svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Så gott!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och finhacka rödlök och vitlök. Skär champinjonerna i klyftor. Hetta upp smör i en stekpanna. Lägg i lök, vitlök och champinjoner. Låt fräsa utan att bränna i 5 minuter. Tillsätt tamarisoja, grädde, salt och peppar. Låt småputtra på svag värme. Koka pasta enligt förpackningsanvisning. Blanda pasta med sås. Lägg upp. Toppa med ruccola.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.