- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Riktigt riktigt gott. Inte så krångligt att göra heller.
Instruktioner
- Skala och koka potatisen.
- Koka upp grädden i en låg vid kastrull och sjud sen fisken under lock 4-5 minuter. Fisken har du först skurit i portionsbitar. Ta upp fisken, salta den och ställ varmt.
- Tillsätt fonden till grädden och koka upp. Rör i senapen och låt sjuda i några minuter. Ta kastrullen från plattan och smaka av med lite salt. Rör ner en smörklick för att blanka av såsen.
- Koka upp 1 liter vatten med vinäger och salt. Knäck ett ägg i en kopp och låt det sakta glida ner i vattnet. Pochera ägget ca 3-4 minuter. När vitan stelnat är det klart. Gör likadant med övriga ägg.
- Servera med kokt potatis, grön sparris och den goda såsen runtom.
Publicerat den
2 oktober 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Vilken trevlig tallrik! Smakar det lika bra som det ser ut...då är det helt klart en 5:a.