Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräslökspannacotta med Matjesill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Förnämlig liten rätt till påsk eller midsommar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädden, krama ur gelatinbladen och rör ner dem i grädden. Tillsätt yoghurten och gräslöken. Salta och peppra. Häll upp i fyra portionsformar. Ställ formarna kallt i minst 3 timmar.
  2. 2. Servera med tärnad majtesfilé och dekorera med tunt strimlad rödlök och några gräslöksstrån på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.