Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Granfots LCHF tacopaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktigt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajskal: Smält smöret i pajformen (använd ej för liten form, äggstanningen sväller ganska mycket) i ugnen. Vispa ihop ägg och grädde och häll i pajformen. Grädda i ugnen (ca 175-200 grader) tills pajskalet fått fin färg.
  2. Fyllning: Stek köttfärsen, löken och vitlöken, blanda i tacokryddan, tomatpurén och vattnet, låt puttra en stund. Fördela köttfärsen på pajbotten.
  3. Sås: Blanda alla ingredienserna och häll över köttfärsen.
  4. Grädda pajen i 225 grader ca 10-15 min eller tills den fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lena4 10 oktober 2011

    Mums. Detta va supergott. Enkelt att göra också. Kommer jag att göra fler gånger. En femma i betyg. Lena

  • Merica78 22 oktober 2012

    Mycket gott! Hade ingen grädde, så fick ta vatten och mjölk istället, vilket blev nog så bra. Snabbt och lätt att göra dessutom.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.