Kanongod GI-rätt!!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
Bryn vitkålen och löken i smör.
- Lägg blandningen åt sidan och bryn färsen. Blanda sedan i krossade tomater, tomatpuré, vatten, dijonsenap, buljongtärning, vitlök och kryddorna och låt koka ihop några minuter.
- Häll sedan i kål och lökblandningen och rör ihop.
Smörj en form och häll i blandningen. Strö över riven ost och sist grädden. Gratinera i ugnen ca 20 minuter, eller tills gratängen fått färg.
Publicerat den
24 augusti 2013
Kommentarer
Skriv kommentar
så gott!
Helt fantastiskt gott. Kommer att lagas många gånger framöver. kan tänka mig att även barn älskar den här rätten.
En av minaa favoritgratänger, och jag brukar inte ens gilla vitkål!
Det här var riktigt gott. La till lite jalapeño för lite sting. Rekommenderas!