Koka riset efter för packningen.
Strimmla kassler,purjolök och blanda med det kokta riset i en ugnsfast form.
Blanda grädde,majonäs,chilisås och slå blandningen över gratängen. strö över riven ost. Gratinera i ugn på 225gr i 15-25 min. Servera med sallad
Mycket gott ! Jag hade i cayennepeppar för lite hetare smak, och ananasringar på kasslern.
sarahinrichsen11 februari 2009
Jag och sambon tyckte verkligen om detta. MUMS!!!
lena420 maj 2009
Denna rätt va jättegod. Vi va tre som åt och det blev slut, proppmätt med andra ord.
Kommer garanterat finnas på vårt matbord fler gånger.
En hel femma i betyg, Tack.
Mycket gott ! Jag hade i cayennepeppar för lite hetare smak, och ananasringar på kasslern.
Jag och sambon tyckte verkligen om detta. MUMS!!!
Denna rätt va jättegod. Vi va tre som åt och det blev slut, proppmätt med andra ord. Kommer garanterat finnas på vårt matbord fler gånger. En hel femma i betyg, Tack.