Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler och grönsaksgratäng

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt god gratäng som är lätt att göra dessutom

Ingredienser

Instruktioner

Koka grönsakerna knappt mjuka. Låt dom rinna av och lägg dom i en smord ugnssäker form tillsammans med kasslertärningarna. Blanda ingredienserna till såsen och bred den över kött och grönsaker. Gratinera i mitten av ugnen i ca 15 min i 225 grader. servera med en tomatsallad och ett gott bröd.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • zonale 12 januari 2009

    Enkel och god, tillsatte även lite purjolök. Åt ris till.

  • snuttan66 12 januari 2009

    .Ok jag brukar inte ha nåt till annat än bröd.Ibland när såsen blir tjock tunnar jag ut den med lite mjölk,Men du tyckte den var god annars? Mvh snuttan66/Pia

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.