Instruktioner
Stek en kyckling i romargryta eller på spisen eller köp en färdiggrillad. Om du steker den i ugnen salta och krydda med kycklingkrydda så du får bra smak på kycklingen.
Bena ur kycklingen, och dela den i små bitar, använd även skinnet då mycket av smaken sitter där. Hacka baconet i småbitar.
Koka riset i lättsaltat vatten enl anvisningarna på paketet.
Lägg den urbenade kycklingen och baconet som en kupol i mitten på en ugnseldfast form. Klä in kupolen med riset. Skeda ut den outspäddda soppan på kupolen. Lägg hela champinjoner på kupolen och runt om. Hit kan man förbereda i förväg.
Strö rikligt med riven ost över. In i ugnen i 200 grader tills allt är varmt och osten fått fin färg, ca 20-25 min.
Servera med grönsallad med tomater ,gurka och dressing
Jättelätt och jättegott. Tack för receptet kram från Siv