En god krämig gratäng som passar bra till t.ex ugnstekt nötkött. Serveras med rödvinbärsgelé och haricots verts
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Oj så krämig och god. Dock lite för mycket smak av senap tyckte jag. Tar bort den nästa gång. För detta kommer jag att göra fler gånger. En femma i betyg från oss. Lena
Är det 4 dl f'ärska eller förvällda kantareller som menas? Dum fråga kanske, men 4 dl förvällda låter mkt? Bara för att jag är så snål med mina gula kantareller...
Färska ca 4 dl, men ta du /ni vad ni vill ha. Jag gjorde denna gratäng för ett par dagar sedan och då tog jag ca 2,5 dl frysta förvällda kantareller. Pröv denna gratäng den är underbar. Mvh Helén
Himmel vad den var god! Tog förvällda kantareller på en höft och hade ingen gul lök hemma så det blev purjo istället. Vi var tre som åt av den och det var nästan så vi "slogs" om det sista. Full pott b från oss!!!
Låter så bra.....mat ska njutas utav......((((((musik())) Mvh Helén
Fantastiskt god potatisgratäng!!! Vilken bra idé att koka ihop den först så alla smakerna blandar sig ordentligt och kantarellerna var verkligen pricken över i:et.
Kul att den föll Er i smaken! Mvh Helén
Lika god denna gång!!! Mumsig, mumsig