Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratäng med torskrom och räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Denna rätt tillagar jag ofta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa räkorna. Skär torskromen i skivor och lägg dem i en smord ugnssäker form. Lägg räkorna ovanpå
  2. Vispa grädden. Blanda den med dill, gräslök och senap. Bred gräddblandningen över räkor och torskromen.
  3. Gratinera vid 250 grader i ca 10 min. Serveras med kokt potatis, en grönsallad och ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.