Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratäng med fisk och skaldjur

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En riktigt god och snabblagad fiskgratäng.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Skala och finhacka vitlöken, skiva purjolöken. Fräs blank i oljan. Tillsätt tomatpuré, curry och grädde. Vänd ner räkor och kräftstjärtar. Spritsa eller klicka ut potatismoset i en smord ugnsform. Salta fisken och lägg mitt i formen. Häll över skaldjursfyllningen och gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter. Garnera med räkor, kräftstjärtar, dill och citronstrimlor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.