Något helt annat än den vanliga laxpuddingen. Kraftigare, fylligare med rökt lax. Skirat dillsmör bredvid. Inte mitt eget recept utan legendariske Nils-Emil Ahlins, från 2001.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Helt enkelt underbar. Tack
fantastisk gott jag bjud på det min familj och vänner alla tyckte att det var FANSTISK RÄTT , SKA HA DEN PÅ MIN MENY
sååååååååå gott , godaste gratängen , bara gratulera och rekomendera
Suveränt gott och full pott :-) /kram Bappi
Supergott och lättlagat! Jag använde fast potatis, skippade det skirade smöret och serverade med sallad. Nästa gång blir det mer salt i äggstanningen.