- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Jag älskar fänkål och hoppas att ni kommer att prova denna rätt! Smaklig måltid!
Instruktioner
- Tvätta fänkålen noga, skär bort det gröna. Skiva fänkålen i tjockare skivor och blanchera 5-6 minuter i saltat vatten. Sila av vattnet och låt fänkålen vila i nån minut.
- Strimla kycklingfilén och stek dem i olivoljan tills dem fått fin färg. Blanda vispgrädde, crème fraiche, pressad vitlök, hackad persilja, malda valnötter, riven ost, salt och peppar.
- Ta en ugnsform, smörj med smör och lägg fänkålen över hela formen. Fördela kycklingen mellan fänkålen. Häll över grädde och ost blandningen.
- Gratinera i 25 - 30 minuter, 200 grader.
Publicerat den
23 maj 2009
Liknande recept
Skriv kommentar