Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratäng med quorn och spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Quornfärs är gjord på svampprotein och liknar kyckling i smaken. Här ingår quornfärs i en smarrig gratäng med mycket smak av parmesanost. 471 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Hacka all lök, fräs lök och quorn i olja i en stekgryta. Salta och peppra. rör i créme fraiche, lägg blandningen i en ugnsfast form.
  2. Skär champinjonerna i skivor och paprikan i bitar. Skär spenaten i grova bitar och tomaterna i skivor. Lägg champinjonerna, paprika, spenat och sist tomatskivor ovanpå lökblandningen. Toppa med parmesanosten. Stek i ugnen 20 minuter.
  3. Servera med sallad gjord på blandade salladsblad, äpple, körsbärstomater, gurka, oliver och citron. Ät bröden till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.