Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad falukorv med rostade grönsaker och dip

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Härligt med allt-i-ett. Rejält med smakrika grönsaker. Dipen blir pricken över i!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatis, morötter, kålrot och palsternacka. Klyfta potatisen, slanta morötterna och palsternackan, Strimla kålroten, Blanda grönsakerna i en smord eldfast form. Krydda med salt och peppar. Pressa vitlöksklyftan över. Hyvla över smöret. Gratinera i 225 graders ugn i 10 min. Ta ut formen och blanda ner rödlöken och persiljan. Lägg över korven som skurits i skivor nästan helt igenom och strö över riven ost. Vrid ner värmen till 200 grader och gratinera i ytterligare 20 min.
  2. Blanda gräddfilen med senapen och ät till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.