Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad fläskfilé

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mums.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär upp baconet och purjolöken i strimlor.
  2. Putsa fläskfilén och skär den i skivor, ca 1 cm.
  3. Stek bacon och purjolök i en panna. Tillsätt fläskfilén, champinjonerna och majsen och stek allt i några minuter.
  4. Tillsätt buljongtärningen, grädden och vinet. Koka ca 5 minuter.
  5. Krydda med peppar och tandoorikrydda.
  6. Häll sedan över i en gratängform och strö över den rivna osten.
  7. Gratinera i mitten av ugnen i ca 30 minuter eller tills osten fått fin färg.
  8. Servera med ris, pasta eller potatis, sallad eller kokt blomkål/broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.