Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad fläskfilé

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Föredömligt enkel och lätt att förbereda. Ur köksalmanack 1993.

Ingredienser

Instruktioner

Putsa köttet och skär det i cm-tjocka skivor. Bryn i matfett, krydda med salt och peppar. Lägg över på ugnssäkert fat. Ansa svampen, dela champinjonerna om de är stora, och bryn dem i stekpannan. Skölj, kärna ur och skiva paprikan. Lägg svamp och paprika över köttet. Blanda grädde och chilisås, häll över köttet och strö på osten. Gratinera i 225 grader i ca 10 minuter eller tills rätten är riktigt het och fått fin färg. Servera med kokt potatis och grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.