Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad fläskfilé med örtcreme

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Fläskfilé under krämigt örtdoftande osttäcke, en verklig festrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär köttet i ca 1 cm tjocka skivor och bryn i smöret. Salta och peppra (använd hälften av den angivna mängden). Lägg skivorna i en form.
  3. Örtcreme: Vispa ihop och värm crème fraiche i en kastrull och blanda resten av ingredienserna. Smaka av med salt och peppar. Häll blandningen över köttet.
  4. Gratinera i ca 10 min. Dekorera med kryddgrönt.
  5. Servera med råstekt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gudrunsm64 23 november 2011

    Det här verkar gott! jag har just skrivit ut receptet och skall prova det till helgen när vi har gäster.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.