Instruktioner
Sätt ugnen på 225 gr.Putsa fläskfilén.
Skär köttet i 2 cm tjocka skivor och banka ut dem med handen.
Stek skivorna hastigt på båda sidorna i smör.
Krydda med salt och peppar.
Lägg köttet i en smord ugnsform.
Skala och finhacka löken.
Fräs den mjuk i smör utan att den får färg.
Tillsätt spenaten och låt den fräsa med tills den faller ihop.
Salta och peppra.
Lägg spenat och lökfräset vid sidan om köttet i formen.
Mosa osten, blanda den med crème fraichen och rör till en slät sås.
Smaksätt med vitlökskrosset.
Salta och peppra och häll såsen i formen.
Gratinera i ugnen tills såsen fått fin färg, ca 15 - 20 min.
Laga till den frysta röstin enligt anvisningar på förpackningen.
Servera med blandad grönsallad.
Verkar jättegott, måste testas!