Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad gourmetfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 250 grader. Ansa, skölj och skiva purjolöken. Fräs den mjuk i fett utan att den tar färg. Lägg den i botten på en ugnssäker form.
  2. Salta och peppa fisken. Koka den i vinet tills den nästan är klar, ca 8 minuter. Lägg den på pujolöken.
  3. Koka ihop fiskspadet något. Rör ner grädde och ost och sjud såsen en stund. Blanda ner rommen. Häll såsen över fisken. (Hit går rätten att förbereda.)
  4. Gratinera mitt i ugnen i ca 10-15 minuter tills rätten är genomvarm och har fått lite färg. Bjud med kokt pressad potatis och någon grönsak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.