Jättegod och lite annorlunda och spännande köttfärsås. Servera gärna pasta till.
Instruktioner
- Fräs köttfärsen och löken, tillsätt creme fraichen, matlagningsgrädde och mjölk.
Pudra över parmesanost, tillsätt soya, salt, socker och peppar. Låt koka i cirka 10 minuter.
- Sätt ugnen på gratineringsläge 225 grader.
- Lägg köttfärssåsen i en eldfast form.
Lägg på de skivade tomaterna, över köttfärsen.
Strö över den rivna osten och gratinera i ugnen i ca 10-12 minuter, tills osten är härligt brun och spröd.
- Servera med nykokt pasta
.
Denna köttfärssås blir härligt god.
Dels på grund av cremefraichen som ger en rund mjuk smak, men också tomaterna och osten som är en härlig kombination tillsammans.
naturligtvis passar även ris till.
Smaklig spis!
Publicerat den
4 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Underbart god!!! :)
Supergod rätt, som även blir underbar med vanlig créme fraiche... en riktig vinnare, både som helg- och vardagsmat!
Det här smakade jättebra. Kom på efteråt att jag hade glömt sockret. Får försöka komma ihåg det till nästa gång....
Det blir svårt att komma med vanlig köttfärssås efter denna supergoda.