Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad kassler med ananas, paprika och lök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kombinationen kasser, annanas, röd lök och paprika är oslagbar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i 8 skivor. Skala ananas och skär i skivor. Skär paprika och lök i klyftor.
  2. Varva kassler och ananas i en ugnssäker form. Toppa med paprika och lök och avsluta med ost. Gratinera ca 15 min i 200 grader.
  3. Servera med bakad potatis, sallad och crème fraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.