Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad kassler med murklor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Kassler är god och tacksam mat att variera. Här blir kasslern kalasmat med en lyxig murkelsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kasslern och lägg i ugnsform.
  2. Spola murklorna i en sil och låt rinna av. Hacka dem grovt. Fräs med smör i en kastrull, pudra över mjölet och späd med grädden.
  3. Krydda och låt småkoka minst 15 minuter. Bred såsen över kasslern. Strö på ost och gratinera cirka 15 minuter.
  4. Servera med gröna bönor och pressad potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 19 oktober 2008

    Kalasgott! Mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.