- Serverar: 5-6 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Härlig gratinerad kyckling, snabb och enkel rätt, både till vardag och fest
Instruktioner
- Fräs bacon, purjolök och champinjoner i en stekpanna.
Tillsätt grädde och vin samt salt och peppar. Koka allt ca 10 minuter.
- Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, lägg de i en ugnsform.
- Häll över purjoblandningen och strö över riven ost och strö över kryddorna.
- Gratinera i mitten av ugnen ca 30 minuter eller till kycklingen är färdig och osten fått fin färg.
- Servera med pasta, ris eller potatis och sallad.
Publicerat den
10 december 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gott och mättande tyckte jag. Sambon tyckte att det var så pass gott att det skulle kunna vara bästsäljande på en restaurang. Inget dåligt betyg det inte! =)