Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad lax

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fixas till på nolltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxen i en ungsfast form. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Finacka paprikan, sellerin och löken. Fräs dem i en panna en stund, tillsätt därefter all crème fraiche. Låt puttra ett kort stund.
  3. Häll såsen över laxen i formen och gartinera i mitten av ugnen i 20 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ceciliaw 2 januari 2010

    Enkelt och jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.