Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad skinka med ananas och avocado

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här rätten är från Zimbabwe och heter ChInanzi nyama yenguruwe ne kotapeya. Snabblagad och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Låt ananasen rinna av och blanda den med farinsockret, senapen och kryddnejlikorna.
  2. Lägg skinkskivorna på ett ugnsäkert fat och lägg ananasröran ovanpå. Gratinera köttet i övre delen av ugnen i ungefär i 10 minuter.
  3. Dela avocadon i halvor, ta bort kärnan och skalet. Skär fruktköttet i skivor.
  4. Servera skinkan med avocadoskivorna och stekt sötpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.