Fisk med ört- och brödtäcke på toppen, knockar alla färdigalagade fiskpinnar redan i första ronden.
De hemgjorda är både godare och nyttigare.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skala och pressa vitlöken. Häll ströbrödet i en skål och tillsätt vitlök, kryddor och finhackade pinjenötter. Häll i olivolja och rör om till en välblandad smet.
- Salta och peppra på torskfiléernas båda sidor och lägg dem i en stor smord ugnsform. Fördela över örtröran och droppa över lite olivolja. Ställ in formen mitt i ugnen, i ca 20 minuter.
- Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och ånga av. Pressa potatisen genom en potatispress direkt ner i en bunke. Strö över lite flingsalt.
- Servera fisken med pressad potatis och en sallad.
Publicerat den
5 maj 2012
Liknande recept
Skriv kommentar