Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade apelsiner

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Efter all god julmat och nyårs-supén är det gott med något sött efteråt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skala och skär apelsinerna i tunna skivor.
  3. Lägg crème fraiche i en bunke och smula över sockret. Låt stå och smälta en liten stund och rör sedan ihop.
  4. Lägg apelsinerna i 4 ugnsfasta portionsformar. Skeda över crème fraiche.
  5. Gratinera i ugn ca 7 minuter eller tills de är varma och har fått lite färg. Garnera med apelsinskal och citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.