Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade kycklingenchiladas

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel och god rätt som lämpar sig väl en fredagskväll med familjen. Blir det någon enchiladas över så är det mycket lämpligt att ta med sig till jobbet med en sallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugen på ca 250C
  2. Tärna kycklingfiléerna i ca 1 cm kuber. Skala och hacka gul lök och vitlök.
  3. Stek kycklingkuberna i smör så att de får lite färg. Lägg i löken och vitlök och fräs med en stund.
  4. Rör i de krossade tomaterna och sambal oelek. Var försiktig med sambal oelek, särskilt om barnen skall äta. Låt röran koka ihop, ca 5 min. Rör i majsen.
  5. Fördela röran på tortillirona och rulla ihop.Lägg i ungssäker form (eller på plåt). Strö över överbliven röra och lägg på lite tacosås. Strö över osten. Gratinera i övre delen av ugnen.
  6. Servera med sallad, turkisk yoghurt och salsa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.