Dessa kycklingnachos är en näringsrik variant av klassiska nachos, de är perfekta som god fredagsmiddag.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 220 grader. Ta av skinnet från kycklingen och släng det. Ta av kycklingköttet från benen. Tärna kycklingköttet grovt och lägg det i en skål med krossade tomater, kidneybönor och chili. Blanda väl och krydda med svartpeppar.
- Lägg nachosen i en ugnsfast form som rymmer cirka 1½ liter och fördela kycklingblandningen ovanpå i ett jämnt lager. Strö över den rivna osten och gratinera i ugnen 10-15 minuter tills allt är genomvarmt och osten har smält och är gyllene.
- Dela under tiden avokadon och släng kärnan. Mosa fruktköttet i en skål tillsammans med limesaft till en jämn sås.
- Ta ut nachosen ur ugnen och strö över lök och koriander. Servera rätten med avokadosåsen bredvid.
Publicerat den
3 mars 2010
Liknande recept
Skriv kommentar