- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Rådjurskotletter med tomatröra och hasselbackspotatis.
Kan bytas ut mot lammkotletter.
Instruktioner
- Krydda kotletterna med salt, peppar och en blandning av smör, 0,5 dl hackad rosmarin och 2 pressade vitlöksklyftor som stryks ut över kotletterna.
- Mixa 0.5 dl. olja, 0,5 dl ströbröd,1 dl riven ost och en blandning av 2 pressade vitlöksklyftor, 0,5 dl rosmarin och 0,5 dl timjan
- Stek kotletterna ca.2 min på varje sida.
lägg dem i en ugnsfast form och lägg på ost-och örtblandningan.
- Gratinera i 250 gr i max. 5 min.
- Hacka rödlök och fräs i smör, mixa tomaterna och 0,5 dl färsk basilika, krydda med salt, vitpeppar och
1 tsk strösocker och häll i pannan, koka upp och sjud i 5 minuter.
- Servera kotletterna med tomatröran tillsammans med hasselbackspotatis.
Publicerat den
21 november 2010
Liknande recept
Skriv kommentar