Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade rosenägg

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En bra lunch eller kvällsmaträtt är tomater fyllda med något gott och ett ägg ovanpå.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader.
  2. Skär ett lock av tomaterna. Gröp ur dem. Ställ tomaterna på ett ugnssäkert fat. Salta lite i varje.
  3. Lägg några rökta musslor i varje tomat. Låt försiktigt ett ägg glida ner ovanpå musslorna. Toppa med riven ost och lite svartpeppar.
  4. Gratinera i ugn, 225 grader, 5 - 8 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.