Gratinerade Senapskotletter

Det här blir faktiskt riktigt gott! Brukar servera ris till, så blir det inte för "tungt"

Betyg (3 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4 fläskkotletter
2 purjolökar i skivor
2 dl crème fraiche
1 äggula
1 msk fransk matlagningssenap
1 dl riven ost
Margarin, till stekning
Salt
Peppar
Ugn: 225 gr. ca 15 min

Gör så här

Sätt på ugnen.
Stek kotletterna vackert bruna.
Flytta över kotletterna till en ugnssäker form och fräs upp purjon i det fett som finns kvar i pannan.
Blanda en sås av crème fraiche, äggula, senap och ost.

Lägg purjon ovanpå kotletterna och fördela senapssåsen som ett täcke över. Gratinera till lagom färg. Ca 15 min.
Visningar:
1150
Sparat:
32

LIKNANDE RECEPT

Senapspanerade
av Aria
över 2 månader
Senapskotletter
över 2 månader