Gratinerade Senapskotletter

Det här blir faktiskt riktigt gott! Brukar servera ris till, så blir det inte för "tungt"

Ingredienser

4 fläskkotletter
2 purjolökar i skivor
2 dl crème fraiche
1 äggula
1 msk fransk matlagningssenap
1 dl riven ost
Margarin, till stekning
Salt
Peppar
Ugn: 225 gr. ca 15 min

Betyg (3 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
1013
Sparat:
33

Gör så här

Sätt på ugnen.
Stek kotletterna vackert bruna.
Flytta över kotletterna till en ugnssäker form och fräs upp purjon i det fett som finns kvar i pannan.
Blanda en sås av crème fraiche, äggula, senap och ost.

Lägg purjon ovanpå kotletterna och fördela senapssåsen som ett täcke över. Gratinera till lagom färg. Ca 15 min.

LIKNANDE RECEPT

över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.