Gratinerade Senapskotletter

Det här blir faktiskt riktigt gott! Brukar servera ris till, så blir det inte för "tungt"

Betyg (3 röster)
Antal personer
4 st

Gör så här

Sätt på ugnen.
Stek kotletterna vackert bruna.
Flytta över kotletterna till en ugnssäker form och fräs upp purjon i det fett som finns kvar i pannan.
Blanda en sås av crème fraiche, äggula, senap och ost.

Lägg purjon ovanpå kotletterna och fördela senapssåsen som ett täcke över. Gratinera till lagom färg. Ca 15 min.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Fläskkotletter, purjolökar, Crème fraiche, Äggula, Fransk matlagningssenap, Riven ost, Margarin, Salt, Peppar
Visningar:
1094
Sparat:
33

LIKNANDE RECEPT

Senapskotletter
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.