Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade Senapskotletter

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Det här blir faktiskt riktigt gott! Brukar servera ris till, så blir det inte för "tungt"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen. Stek kotletterna vackert bruna. Flytta över kotletterna till en ugnssäker form och fräs upp purjon i det fett som finns kvar i pannan. Blanda en sås av crème fraiche, äggula, senap och ost.
  2. Lägg purjon ovanpå kotletterna och fördela senapssåsen som ett täcke över. Gratinera till lagom färg. Ca 15 min.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Agali 21 augusti 2008

    Jättegott! Jag tyckte om hur geggan liksom skar sig i fettet, det blev supermumsigt. :D

  • Mellanbellan 5 december 2010

    Detta gillade jag. Enkelt och gott.

  • Gul13 3 maj 2012

    Vi gillade detta skarpt. Tack för ditt goda recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.